Velkommen til

Brønderslev Brandmandsforening's hjemmeside

Personale Login

Kun for brandvæsnets personel...!

Hvem Er Online

Vi har 109 gæster og ingen medlemmer onlineSå blev der tilføjet endnu en hjørnesten i Falck-Brønderslev's historie ved indvielsen af den nye brand- og redningsstation i vestbyen.

Idag den 7. juli 2011 kl. 12.30 var der officiel indvielse af vores nye station.
Festlighederne begyndte med at stationsleder - ambulance, Rene Hansen bød velkommen og takkede redderer og brandmænd for det store arbejde med en sådan flytning og ikke mindst en stor tak til håndværkerne for deres store indsats. Rene gav ordet videre til Falck's regionsdirektør Diana Sørensen som kvitterede med at forærer stationen en fejekost idet hun, lidt drillende, nok mente der blev brug for den på de store arealer.

Derefter var det borgmester Lene Hansen som i sin tale glædede sig over at Falck var flyttet ind i den gamle amts-vagtcentral som lukkede i foråret 2010 og flyttede til Aalborg. Det var en trist meddelelse kommunen fik da man besluttede at lukke vagtcentralen men glæden vendte tilbage da det blev bekendtgjordt at man ville bygge ny station på adressen. Hun glædede sig også over at kunne åbne en erhvervsvirksomhed, hvilket ikke skete så tit i disse tider.
Til slut erklærede hun stationen for åbnet ved at klippe "snoren", som i dagens anledning var et metalrør spændt ud mellem en ambulance og sprøjte, over med saksen man bruger til frigørelse. Til dette fik hun dog hjælp af brandstationsleder Per Holm, idet saksen er lidt tung at håndterer, hvilket hun da også erfarede.

Til slut var det Falcks direktør, Lars Vester som holdt sin tale og sluttede af med at udbringe et trefoldigt Falck-hurra - HURRA, HURRA, HURRA, FALCK.

Herefter kunne gæsterne som var diverse samarbejdspartnerer, politi, beredskabschef, repræsentanter fra beredskabskommesionen, ledelsen og tidligere og nuværende medarbejdere, gå rundt og kikke nøjere på stationen. I ambulancegaragen blev der serveret lidt mundgodt.

Se flere billeder i billedgalleriet under "Diverse".

Image012